Black beauty...

Min nya "lilla svarta"! Passar underbart till vardags över en liten soft kavaj eller till party med höga skor!

image189image191Fina detaljer!image190Med svarta bågar!

Klänningen kommer från NY Collection!

Ny design....

.....bättre eller sämre?

Dumma tanter!

image186

Bara för att man är 75 tycker inte jag man har rätt att vara otrevlig!
Satt på spårvagnen på väg hem med massa tankar i huvudet om jobb och saker som måste fixas. Mina fötter hade jag placerat på den lilla låga bänk jag hade framför mig! Visste kanske inte super bra gjort men nästan alla har fötterna där och även jag nästan varje gång!
Nu det lilla problemet!
Två äldre damer kom in och satte sig snätt bakom mig! Dom ojjade sig lite då vagnen satte fart o dom forfarande inte hunnit sätte sig ner. Jag vände lite på huvudet och log lite så där som man gör am nån höjer lite rösten på vagnen. Väl sittandes fick en av tant jävlarna, ursäkta språket, syn på mina uppflugna fötter!

" Hur kan hon ha fötterna där ser hon inte att hon förstör?!"

då den andra svarar....

"Hon har inge vett i huvudet"

O jävlar vad jag tagga till.....
"Håll käften"
sa jag och gick min väg som tur var skulle jag av nästa!

Bara för att man är äldre ska man då kunna sitta och tala högt och tydligt om personer de inte gillar?
Jäkla tanter, F*N vad sur man blir!

Önske outfit...

image184image185image182image183

Väska - Friis Company
Kavaj - H&M
Sko - Sko Punkten
Klänning - Forever21

Morgon löpning!

image179



Hör och häpna men idag har jag sprungit på morgonen!  Oj oj oj, vad jag känner mig nyttig! Sprang runt 6 km inte så långt men alldeles lagom för mig just nu. Känner att power walk är väl det jag tycker bäst om för det är skönt hela tiden. Man kan gå med nån prata och ha det trevligt. Löpning då blir det mer allvar. Mer utmaning att få benen att gå! Men kom igenom den uttänkta banan! Gjorde dryga 100 sit ups och sen in i duschen och det är ju nderbart skönt när man tränat! Riktigt det man längar till!

Himlen är inte lika blå som igår! Men det är fortfarande varmt och behagligt! Ska åka ner på stan och fixa nån liten påsk present till M eftersom jag åker hem över Påsk och han stannar här! Snyft! Men då får man ju längta lite och det är faktiskt oxå bra!

Önskar jag kunde sitta så här nu!

image180

Cameron Diaz, ur filmen "I hennes skor"

Men det får man nog vänta med! Men kanske en solstund på trappan ner mot hamnen idag! Får se var jag hamnar!
Solpussar!

Louis Vuitton - säljes

1 för mycket!

Nästan aldrig använd förutom ett par gånger säljes billigt till behövande väskälskare! 700:-

Louis Vuitton Noéimage178

Mer bilder kan skickas!

Rock konsert på Sticky

Onsdag kväll var det utgångs dax för ovanlighetens skull då jag och min älskling har blivit riktiga mys pysare och bara vill va hemma och gosa. Men nu i onsdags var vi ute faktiskt på Rock kväll på Sticky. Det var en kompis till M som skulle spela med sitt band. Och jag är ju inte värsta rock tjejen men faktiskt så tyckte jag att det var ganska bra iaf. Men mycket beror nog på stämmningen att det är live och massa folk ! Lite bilder! Minns tyvärr inte vad dom hette! Men men!


Cameron Diaz - stil

image169

Bild tagen i måndags på Cameron o hennes vänner i SoHo! Hon ser så snygg ut! Fräscht med glasögonen uppdraget i håret och den långa halsduken. Även skorna är mmmmm!

Bildkälla: celebworld.org

Jobb förvirrad!

image167
Mitt huvud går i fem delar! Håller på att försöka reda upp min sommarar med vilka jobb jag ska ha, vilken stad jag ska bo i. Vilka kontrakt jag ska skriva på vilka möjligheter det finns där att säga upp sig om man ändrar sig!? Allt snurrar och jag har ringt hela min familj för råd och konsultation. Men allt snurrar fortfarande!

Men så här blir det nog.........

Kommer skriva på ett kontrakt för jobb 1. Kanke kommer att ändra mig och inte jobba där alls eller bara jobba i juni för att sedan säga upp mig för att kanske jobba på jobb 2 som jag fortfarande inte vet om jag har fått än?! Eller så åker jag hem och jobbar med jobb 3 för att sedan då förhoppnoings vis ta jobb 2 eller ta jobb 4 här i stan och sedan åka hem för att ta jobb 2.

Samtidigt som jag vill vara kvar hos M som har sitt jobb här i stan och vara nära havet och allt som är mysigt med Gbg på sommaren så vill jag även hem. Till familjen alla nya sytersöner sjöarna hemma, hästen, hunden och vännerna hemm! Oj oj oj! Om jag fick önska så skulle jag dela sommaren halva här halva hemma! Å önskar det kunnde lösa sig så!

Nej ska väl iväg för att skriva på det där kontraktet för jobb 1 nu! Hoppas jag har skrivit upp rätt tid blev lite osäker nu när jag tänker på det! Men äh, jag är så förvirrad så jag får hoppas det stämmer!

Jobb sommar puss!

Vår shopping!

En sväng på stan och inhandlad blev....

Grön Top - Gina Tricot
Vit top - Gina Tricot
Bronse ballerina - Wedins
Örhängen, citronsaftsfärgade - Pilgrim

O så en skön fika på fröken Olsson´s ! Underbar mozzarella panini!


En lugn morgon!

image165

Idag är jag frisk men börjar inte förens ett! Så skönt, på med myskläder, en riktikt lång morgon dusch och en sparsamt god frukost! Inge super lyx på vardagar!! Aj, aj!
Har jobbat lite med en bild till universitet projektet, men den blir bara sämmre och sämmre! Vet inte vad jag ska göra känns onödigt att slänga den när jag har joobat så med den men skulle ändå vilja börja med en ny!

Suck, solen skiner underbart idag igen! Ska kankse knalla in till stan idag så får jag röra lite på mig!
Jag och M tog en långpromenad igår kväll var ute och gick i 2 timmar medan solen romantiskt gick ner bakom trädens toppar! Väl hemma blev det choklad kakor och te! Ibland måste man unna sig!

Nej nu ska jag nog dra mig!
Ha en underbar dag!
//Gry

Modell för en kväll!




Satt i soffan och tyckte synd om mig själv att jag inte hade nått att göra då telefonen ringde. Det var min barndoms kompis K som var i stan med sin Kläddesign skola. Gevietvist blev jag super glad och tänkte ja en fika med K på stan vore inte helt fin och sen gå och titta på modevisning. Men så var inte fallet, i all stress hade dom tappat bort en modell och stod nu med en timma kvar till show med ett hål i planeringen. "Snälla kom och hjälp oss, du kan ju gå" Visst sa jag! Men hade jag vetat vad det var och hur stort det var hade jag nog.......?!

När vi kom dit blev det en snabb fitting som tur var gick kläderna över min runda rumpa. Sen inslängd hos en stressad, norsk makup artis, som la en super coll makup. Med halva lös ögonfransar och tjock eyeliner.
Sen in i frisören, tupperat och slickat med en spretig snygg toffs. Bara det är var ju kul att bli stylad av proffs! Sen in bland modellerna! Suck, jag var kortast och kurvigast! Kände igen flera modeller från TV och då kom faktiskt en liten klummp i magen. Jag som annars brukar känna mig lång på mina 1,70 men nej en riktig liten kortis.

Vi missade hela genrepet så det var bara att lyssna och ta in så mycket som möjligt om hur vi skulle gå och stanna! Shit det här var ju som en riktigt, RIKTIG modevisning!

Men när det väl var våran tur var det feeeerrrrsssss! Massa folk, lampor och massa fotografer. Jag njöt i fulla drag och svängde på rumpan och log. Två byten med underbart konstiga kläder - kankse var det mina "15 minutes of fame" . Fick se lite bilder efteråt och dom såg faktiskt riktigt bra ut! Fick även beröm för min gångstil efteråt och det får jag ta med mig som min största fördel!

Tack K för en underbar kväll!

Sköna dagar!

image155

Har varit sjuk sen i tisdags men har ända varit ganska duktig och kreativ. Har jobbat med en hemuppgift som ska skcikas till en av de universitet jag hart sökt till hösten. Förhoppnings vis blir det Alnarp eller Uppsala, men får se var mina vingar bär mig. Snuvig och alldeles täppt kunde jag inte hålla mig inne idag när solen sken så underbart från himmlen. Vandrade upp i det fina fritidsområdet vi har nästan bakom knutten och var ute och gick i dryga timmen, så skönt! Men blev alldeles flåsig då jag jag var alldeles täppt och bara kunnde andas med munnen. Kanske inte så super bra att vara ute och traska när man är sjuk, men jag kände mig faktiskt piggare efteråt så jag tror att det inte gav nån större skada.
Det är så himmla skönt med solen, man blir alldeles glad och massa sommar minnen dyker upp och man börjar genast planera den kommande sommaren var man ska spendera den. Vilka stränder som ska besökas, kankse en resa utomlands, vilken bikini ska man sattsa på iår? Blir det en fin sommar eller kommer den regna bort? Nej, regn vill jag inte ha! Sol, sol, sol!

Har faktiskt något mer att se framemot! Skrev ju för några dagar sen om min gammla student bal och ville ju så gärna gå på en bal igen. O, nu ska jag det! Skolan jag går på har en Kricketbal varje år! Hade jag ingen anning om! Kul iaf så nu är det bara att börja leta balklänning. Har redan bjudit min älskling och han ville följa med! Kul att gå med en riktig dansare som har SM-guld i pardans. Oj, blev lite nervös! Nej,då, han kan nog föra mig vackert så vi svävar fram över golvet! Men men klänningen?! Måste leta runt i Gbg vad det finns för ställen som har bal klänningar! Har du något tips?

Bara en vecka till påsklovet! Gud, vad skönt! Ska åka hem och bara ha det skönt! Träffa familjen, rida på min häst åka en snabbis till Sthlm för att fira Påsk med syrran! Tänkte fixa en jätte fin bukett som jag såg i min favorit tidning som dammp ner i brevlådan igår, Drömhem och trädgård, ja ja jag vet lite tant varnings tidning men jag älskar allt som har med blommor trädgårdar och inredning att göra, men iaf buketten i den var det vackra ris grenar såna som är i runda former blandat med tulpanen Zomerschoon och sedan hängandes i riset handmålade ägg från Maria Wickbeg, den ska min syster få!

Mysigt att fira påsk! Då känns inte sommaren långt bort!
Soliga kramar från en sjukis!

Min nya älskling!

image153image154image152

Kom på för någon dag sedan att en vårväska var något jag ville ha! Så idag när jag och min älskling vandrade runt och tittade lite i vårsolen dök den här lilla juvelen upp! Nu är den min och bor i mitt rum!! Den ska nog få ut o lufftas ikväll på nått trevligt hak!

Trevlig lördag kväll! //Lycklig väskägarinna!

Nytt hos H&M

Sommar kvällen är räddad av denna socker vadds söta sak!
Matcha med silver sko och bruna ben!

image149
Våga bryt med lack - solgult på väskan
image150

Fest, eller inte?!

Fest ikväll igen! Har ingen lust att gå! Mys soffan lockar mycket mer! Men på festen är massa med goa vänner! Ska man gå för att vara snäll då? Eller ska man lyssna till sig själv? Suck vad ska jag göra!? O, klockan bara tickar!

image148
Tänk, tänk, tänk!

Nostalgi - balen!

image147

När vår solen lyste i morse fick både jag och M skolavslutnings känslor! Det kändes som om den lilla blommiga klänningen skulle på med fin skorna till. Att sommarlovet var nära med bad och massa sol! Tyvärr så var det många år sen sist men dröma sig tillbaka kan man ju alltid!

Läste just ett inlägg om studentbal vilket fick mig att tänka på min studentbal. Som inte var den mest lyckade men något som var mer roligt var förberedelserna. Först skulle man skaffa klänning och det hade man väl ängnat år till att dröma om och fundera ut! Mitt val föl på en stor vid svart klänning, axelbands lös och fylld med broderade pärlor på hela livet. Den var maaaaaagisk! Skorna var svarta med stänk av silver, sköna att gå i och sköna att titta på. Håret blev en stram knut med allt hår slickat bakåt. Knuten prydes av en rosa ros - Heaven!

Men dagen innan var bäst! Jag "badade" i brun utan sol - på ett smakfult sätt, såklart! Huden var perfekt! Sedan var jag iväg och fixade naglarna, dom blev längre och fick en lätt rosa nyans!
Hela dagen gick jag runt i mys dress och kände mig som en riktig kändis! Jag och J åt lunch på stan och mådde bra! På eftermiddagen bar det av till frisören! Som belv klar alldeles för snabbt jag ville sitta där länge och njuta av att bli ompysslad med nej!

Klockan började närma sig avfärd, klänningen snördes på och min kavalier kom! Sen finns det inge kul att skriva mer!

Men ååååå vad jag vill gå på bal igen! Våren då man tog studenten var så underbar!

Om du är där nu eller om det kommer snart! Njut och ta till vara på den tiden!




Besviken

Ibalnd blir man bara så himla ledsen! Inget går som man vill och har planerat allt går i mot en och inget känns bra. Så känner jag nu! Ingen motivation att skriva nått roligare!

Hoppas du  mår bättre!

Stressad!

image145

Denna vecka har varit allt annat än lugn! Vi kom hem sent i söndags kväll och då var det bara att hoppa i säng och försöka få några timmars sömn. Måndagen började med träning hela förmiddagen sen iväg till passkontoret med H.
Kvällen bjöd dock på ett spännande event. Som dansare får man ibland gå modevisningar och ikväll var den dax för en sån. Märket heter
Qvinnum och är ett sportklädes märke riktat till kvinnor som vill ha "bekväma" tränings kläder. Lite mer lose fit! Dessa små söta fick jag showa off på catwalken! Perfekt för mjukis dagar i sängen eller kankse en promenad till sommaren!
Efter massa "walkandes" bar det av hemmåt som tur var min älskling och kollade på modevisningen så jag fick sälskap hem. Sent hemma och super hungriga! Middag: klyftpotatis. (Bara? Japp.... hum?!)

Sen idag upp halv 7 och iväg till skolan genrep hela dagen inga raster och 20 min lunch. Kl 14.00 gick luften ur mig. Blev bara så där super trött som man inte får bli! Men "the show most go on" så det var bara upp på scen igen och repa repa!

Äntligen från skolan möte jag upp M på stan coh en liten storhandling till köket gjordes. M drog iväg på träning, och jag som ändå var uppe i varv stor städade köket och sen gjorde en super god middag till mig själv!

Nu väntar Desperate Houswife, jippi!
image146

Helgen!

image144

Helgen bjöd på en snabb visit hemma! Det var kalas dags igen och ett möte av en ny släkting, min systers lilla grabb på nu två veckor. Hela familjen samlades på hemma orten med barn och kusiner. Även mina kusiner, fastrar och farbröder. Lördagen började med en underbar promenad i vårsolen. Jag, min mellansyster och hennes grabbar tog oss en rejäl tur på hemvana stigar. Så skönt att komma från stor staden och vandra på leriga grusvägar och blöta stigar när små gröna spiror skymtar bland gula löv. Solen skiner och vårvindarna blåser friskt över kala åkrar. Då märker jag min andra sida av mig själv. Den som gärna har långkallingar, bekväma skor och sticktröjor. Rufsigt hår, osminkad och som njuter av fågelsång. Skogsmullen i mig smyger fram. O jag verkligen älskar det! Man märker hur mycket man uppskattar något när man är så långt ifrån det och sällan  upplever det!

Stod i hästhagen kl 06.30 hade just get hästarna morgonhöet. Min hand låg på B´s manke och jag hörde ljuden av hästarnas mumsande, skogen bakom mig som väcktes till liv med alla dess småfåglar, vinden som brusade lätt. Jag blundande och bara försökte ta in allt. För mig, var det, just då - LYX!

Dagen bjöd sedan på kalas. Med tårtor och dopp tog hela släkten för sig! Syrran fick öppna alla fina presenter och alla kramades och pussades på de små nyfödda bebisarna!

Kvällen slutades hemma hos mamma och pappa med familjemiddag! Pappa hade trollat igen och bjöd på underbar mat. Oxfilé, potatisgratäng, läcker sallad och mammas nybakta bröd som kronan på verket!

Somnade som en stock när kl var tolv. Mätt och lycklig hemma i min egen säng!

Anställningsintervju

image142

Trotts att jag var på ett rysligt humör i morse så kändes saker och ting bättre efter jag fått skriva lite och tagit en uppiggandee dusch! Det var ju dagen då jag skulle till min andra intervju för nya sommar jobbet. Och när man ska på intervju måste man vara på topp, så man syns, har huvudet på skaft så de rätta svaren bara bubblar ur en. Men lite jobbandes på självförtroende lyckades jag nå någon sårts nivå av "intervju form".
Väl på plats var det grupp intevju igen! Suck, det var jag inte beredd på! Kände inte för att jobba i grupp och vara jätte super trevlig mot en massa människor. Jag som hade ställt in mig på max 2 personer och inte mer än 30 min pratande. Men det var bara att att le och sätta sig tillsammans med gruppen runt ett stort bord. Namnskylat och två arbetsgivare includerades i rummet! Med uppmaning att försöka prata så mycket som möjligt i de gemansamma diskutionerna ängnade vi nu 2 timmar åt att upprepa varandra. Frågorna var enkla och svaren någolunda simlap men efteroms alla ville säga nått så uprepande vi varandra hela tiden med fina omformuleringar! Den som vågade öppna munnen först fick då såklart all kredd ! Jag malde på så mycket jag kunnde! Efter gruppen var det äntligen dax för enskilda intevjuver! Jag var nr 2 in och helt förbered på svåra frågor som jag nu skulle svar med glänsade svar! Trodde jag! Satt där en minut dom ville veta när jag kunnde börja om jag hade rygg, nack eller knäproblem, sen var det klart! Lite snopen tog jag de båda herrarna i hand och vandrade hem! Nu är det bara att vänta på svar! Kändes ju inte super toppen det där men man vet ju aldrig dom hade kanske sett nog och redan bestämt sig!

Nu är det bara att vänta!
Ni får hålla tummarna för mig!

Kankse ska försöka baxa mig iväg till skolan eller bara stanna här och ha lite kvalitets tid med mig själv det förkännar jag nog när jag varit så duktig idag! Både jobbat med
själkänslan och jobbsökandet!

Dålig start på dagen!

image139

Vaknade upp på helt fel sida av sängen idag! Var sur som ett oskväder hela morgonen, men lyckades svälja min ilska. Anledningen varför jag blev på dåligt humör kan jag inte gå in på men det lyckades förstöra hela min morgon. En morgon som inte fick bli förstörd då jag idag ska iväg på en jobb intervjuv och vill att allt ska vara på topp så man kan focusera på det bra man har inom sig!
Jag har heler ingen chans att ta bort denna gnagande känsla. Suck! Hatar att vara på dåligt humör! Man försöker knuffa undan det. Vara posetiv och ta vara på varje liten minut. Men ibland blir man bara så besviken på saker och ting att det inte går att hålla tillbaka.

Livet kan vara nog så svårt att leva ibland. Och, då bli sur över små saker som ligger och retar en är bara tröttsamt! Men oj! I skrivande stund känns det genast bättre, kanske bara behövde skriva av mig lite!

Livet är inte värt att sura ner sig för små skit saker!
Nya fräscha tag! Hopp in i duschen!

Must haves!

image138
Must Haves:

Get the lowdown on this seasons essential items and how to wear them.

Short shorts  wear them tailored high waist with a belt and high-neck blouse and wedges.

Belt  Prada and Marni teamed a belt with almost every outfit. Follow suit and style your outfit with a chic belt to accentuate the waist.

Scarf  Retain a scarf below the shoulders, as seen at Giorgio Armani, for a chic and sexy summer look.

Jewellery, jewellery, jewellery Forget less is more. More is more  and then some. Be bold and pile on necklaces and stack bracelets. But remember; choose only one type of jewellery (e.g. necklaces or bracelets) to avoid looking like a dogs dinner.

Headband/Turban  This seasons ultimate headwear. Perfect for daywear to add city chic to your outfits.

Trenchcoat  There is no excuse for not owning one! Forever open to reinterpretation, the classic trenchcoat has once again undergone a facelift this season. Burberry?s latest offering includes wide collars and bell sleeves.

Make-up  Invest in shiny, metallic eyeshadows this season and go for gold eyes with, orange-red lips and matt skin.

Textr från:
Pilgrim


Födelsedags shopping!

image137
Inte bara min älskling fyller år i veckan, utan min syster oxå! Tog dagen ledigt för att leta presenter till henne och hennes lilla son O. Till min kära syster blev det PILGRIM smycken. Detta vackra halsband med matchande örhängen! Hoppas hon kommer att gilla dem! Jag älskar dem, så om hon inte blir nöjd tar jag dem!

Till Lilla O blev dett en liten body från Mini Shop!

O, till mig en liten jacka från H&M, kunnde inte låta bli! Sedan sprang jag fort fort hem från stan så inte mer pangar försvann!

Hur blir man sparsam?


Sång


Min sång läxa denna vecka! Lyssna och njut till
Unusual Way från musikalen NINE

Vårjackan!



Alltid lika svårt med vårjacka om man inte vet exakt vad man vill ha! Dessa två kommer från Mango, gillar den långa!

Vilken ska jag sattsa på?


Söta presenter!

image127
Har börjat upptäcka fördelarna med att handla på internet! Man kan göra det när man vill, man får all information man vill ha fint uppspaltat bredvid trevliga bilder och oftas små fina premier!
Yves Rocher har massa små roliga söta produkter. Jag klickade till mig...

  • Avslappnade massageolja
  • Ögon skimmer, Ros
  • Löspudder, natur
  • Deligloss pass.rosa
  • Dagcream (den på bilden)
  • Ansiktsmask
  • Hjärtformad Klocka (premie, fast super fin, då man kan ha den i en länk runt halsen)

Allt kom i ett fint paket. Klockan låg i en rosa ask med rosa silkespapper, underbart, älskar rosa!
Massageoljan är till M. Men den får han i morgon på sin födelsedag! Massa mys och kul blir det i mogon!
Nej, nu ska jag nog sjunga en stund!

Kram!


The Holiday!

image126
En av världens snyggaste tjejer är hon, min favorit Cameron Diaz. Och efter en underbar söndagkväll med film gos i sängen, och inte vilken film som helst! The Holiday med Cameron Diaz (och andra). I denna underbara tjej film spelar hon den super snygga Amanda som har allt. Sen rasar det då hennes pojkvän är otrogen. Hon far till England för att finna ro men då går det som det går
"Love is all around!" Liten flummig kort samansättning ev en superfilm.

Se den! Underbar film!

Schlagerkväll!

image125

Så var det lördag kväll, schlagerkväll för att vara exakt! Jag har däckat i sängen med datorn i knäet och en schlager godispåse bredvid mig. Anledningen till att jag däckat är att jag har jobbat hela dagen. Jag är trött i bena, ont i huvudet och super trött. Egentligen var en utgång till en latino club inplanerad ikväll. Men både jag och min älskling kände att en lugn hemma kväll var något vi båda behövde. Så blev det, med god mat, godis och snart lite schlager yra!

 

Lite kul det här med andra chansen! Alla ?stora? schlagerartister gick inte vidare till finalen utan tävlar ikväll igen! Så som Nanne och Magnus! Bombnedslag så som alla Idol:arna och lilla lärarinnan (som borde skippa glasögonen, dom var inte schlager) dom gick till final. Ska bli kul att se vad som händer ikväll!

 

Aj mitt huvud! Blir nog sova tidigt ikväll, hoppas andra chansen går fort! O natten lång för jag sak jobba i morgon igen, suck!

 

Njut av söndagen, söndagar kan vara så otroligt mysiga med långa frukostar en promenad eller bara ligga i sängen hela dagen och titta på film och krama den man älskar!  Bara njuta av ledig tid utan krav eller måsten! Å, ge mig en sån söndag! Kanske nästa helg blir sådan!

 

Kan ju alltid hoppas!