Sälen till nyår

image340


Nu är det klart - det nya året invigs i snöiga modder, vitklädda toppar och gnistrande snö - i Sälen! Stugan betalt och klar och en gäng på 9 goa folks hänger på! Ska bli så jävla kul att komma iväg till Nyår. Har lyckast haft riktigt misslyckade nyårasaftnar flera år i rad nu, men nu jävlar! Måste börja spnan in snygga ski kläder - har inte så bra koll på sånt men min lilla kusin som är med i SWE landslaget för snowbord skulle hjälpa mig! Han får ju allt sånt sponsrat och klart så jag ska få snylta lite på honom! Ibland är släkten bra att ha!

Sen glitter i massor, så nyåret sprakar ordentligt!!
OO de tär redan fixat då i morgon den stora Glitter festen är! Klänning som glimmar, skor strumpor väska! Jag ser ut som en julgrans kula! Hihih men är det tema fest så är det!!

Puss på er!

Mycket att göra....

image339

Att blogga tar tid! O jag vill inte lägga in en massa ointressanta inlägg som jag eller nån annan ändå inte har nått nöje av att läsa. Men mitt dåliga samveta för min lilla blogg tog över idag och jag var tvungen att logga in för en liten update!

Alnarps livet går vidare och det är verkligen kul att plugga på universitetet och alla männsikor som är här gör livet lite lättare när högarna av böcker trängs på skrivbordet och man mest av allt bara vill lägga sig under täcket o gömma sig, somna och bara glömma!

Jag som till en början sa "jag ska inte gå med i några styrleser eller elevorganisationer, bara koncentrera mig på studierna" har nu gått med i Klubbmästeriet - vi som anordnar alla fester. O jag sitter som musikgeneral vilket betyder att jag sak DJ:a på alla fester. Gjorde min första kväll igår. Var så nervös att jag darrade till en början, men efter 2 cider och goa männsikor så kände jag mig trygg bakom alla knappar och plattor. Man måste ju vara teknisk för sånt här så jag får väl setill att bli det nu! Sen (tillbaka till organisationer) så är jag viceordförande i Tring (Trädgårdsingejörs) rådet. O med allt vad det medför med möten utbildningar etc. Men fan vad kul det är ändå!

Nja nu ska jag inte bli långrandig!
Puss på er!

Ps: Har du grymt mycket bra musik, dela med dig!! :ds

3 dagar i rad...

image338

Nu har jag festat 3 dagar i rad.... Torsdag på Lusthusets soppa med efterföljande dans på Paaben, sedan middag med vuxen poäng hemma hos mig med goda vänner, lasagne, levande ljus klassisk musik och rött vin flödandes, o så igår Lantmästarnas examens bal, Gåsaboston. Kan säga att jag är helt slut! Solen skiner idag och jag kände att nu måste jag komma ut och röra lite på mig funderade en stund på att ta cykeln men vid närmare eftertanke kom jag på att jag kommer antagligen cykla omkull......

Plus att jag blev utelåst i natt.....Fick sova på en madrass på golvet hemma hos Jennie! Så slutade den fest helgen!

Puss