Midje kjolen = me love

Är det nått mode jag verkligen har fallit för är det den lilla midjekjolen! Härlig i massa färger! Enkel att tillverka själv och tänkte faktiskt försöka nu när jag fått en ny symanskin! Fler gillar midjemodet!

image221image222image223

Sommar lov från bloggen

image218

Oj vad länge sendan det var jag skrev! Delvis beror det på att jag har sommarjobbat massor nu både dag och natt och en annan del är att jag nu under sommaren bor hemma hos ma o pa där det endast finns ett modem från stenåldern att till gå vilken betyder att det tar ca en halv timme att bara kolla mailen och innan jag kommit in på bloggen har jag redan sommnat!

Men vad har hänt under juni? En snabb uppdatering!
image219


Jag har fyllt 21
Flyttat hem
Börjat jobba
Slutat jobbat
Börjat på ett annat jobb
Levt livet.... och nu är jag hos M i "våran" hemma stad och njuter en lite minisemester!

Idag tog vi bilen ner till Varberg, satt och solade och åt massa god mat! Åkte även förbi GK's en snabbis och skönt att det inte var så mycket folk! För jag vandrade runt en stund och tänkte på hur billigt allt var och att man verkligen måste passa på nu när man ändå är här!!! Köpte lite hudsaker, shampoo tandkräm nån baströja och lite annat kul som jag sprang på! Sedan när jag skulle betala fick jag en liten chock! 1100:- gick det på! O jag som bara skulle titta lite! Väntar även en beställning från La Redoute på dryga tusen lappen! Men jobbar man så kan man väl lika gärna göra av med allt igen! Varför spara när man kan ros sig!!!!

image220


Solen skiner! Nu ska vi bada!
Puss!

En liten shopping runda

image217

Pengarna rullar in och sedan ut i mina favorit butiker. Senaste inköpen!
Vita jeans - H&M
Grått ballong linne - Victoria of Sweden
Kedjebälte - Gina Tricot
Halsbandet jag letat efter - Glitter
Andra små accesoarer viktiga att ha - Glitter

image216

Sommar lov...igen!



image213



Så var det sommarlov igen! Helt underbart tycker jag. Äntligen en massa varma dagar som ska svalkas med bad och glass. Sitta på uteserveringar och dricka goda drycker, grilla, äta färsk potatis och vara uppe sent på nätterna som aldrig blir mörka. Härligt!

Igår hade vi skolavslutning på scenskolan! Massa sång och uppträdanden. Jag bidrog med först en grupp grej från våran musikal, Kontur med låten punkt 2, sedan var det klass kör med Bellman och Gabriellas visa. Efter showen var det diplom utdelning till avgångsklasserna. Kan säga att det var en snyftig syn! Alla grät killar och tjejer (suck, teater folk). Men jag då? Jag är ju nästan oxå avgångselev eftersom jag inte bestämt mig om jag ska stanna i tvåan, grät jag? Nej jag var väldigt munter och uppåt! Konstigt! Är ju faktiskt kanske sitsa gången jag ser människorna i min klass?! Nej iof jag ser dom i dag vi ska ta en runda på Lissan! Kanske jag fäller en tår då!

Eftermiddagen bjöd på grattis lunch (oj) super god buffé med fläskfilée, klyftpotatis, nybakatmorotsbröd, massa goda sallader, små ostbitar med honung på tror jag och sist jordgubbs cheesecake. Riktigt mumsigt! Allt serverade i slottets stora sal!
image215


Det var så mysigt att sitta där med klassen, massa tal och alla var glada och så fina! Känns så himla konstigt att jag kanske inte är en del av den klassen längre?! Dom höll tal till mig och önskade mig lycka till vilken väg jag än valde! Snyft, tack! Ja det snurrar verkligen i huvudet om vad som komma skall! Men väntar fortfarande på svar från Design skolan och resten av universitetssökningen kommer i juni! Bara att vänta tills det, innan man tänker sönder sig!

Kvällen var ännu roligare! Jag och M och hans jobbar kompisar hade bestämt oss för att gå och se Björn Rosenström, Göteborgs stolthet! Det var knöka fullt med folk inne på Trädgården! Konserten skulle börja halv 10 men det var väl ingen som trodde att den faktiskt skulle komma igång då! Men redan runt nio stod folk packade runt scenen ropade efter Rosenström, sjöng hans låtar och var alldeles galna! Men då kl 22:00 dök det upp 5 12 åringar på scenen! "Hej vi är förband ikväll och ska spela några låtar" Va? Men dom var så jävla bra! Jätte säkra och grabben som sjöng hade en super skön stil! Alla blev nog lite förvånade! Men sen halv timmen senare kom han alla hade väntat på Björn! Publikhavet blev alldeles galet när han satte igång! Vi stod ganska långt fram en stund innan vi drog oss tillbaka till balkong avdelningen! Men det var nog mest stämmningen jag gillade med den här kvällen. Jag och M hade jätte kul ihop! För jag är kankse inte Rosenströms största fan! Vissta texterna är underfundiga och ganska roliga men i övrigt inte min stil! Men live är allting bra!

image214


Firar sommarlovets första dag framför datorn, med all rätt för det ösregnar ute! Men var är väl en sommar utan regn? Underbar.....?

Paradis från H&M..

Vad händer i dit liv? Jag luktar nu vanilj från H&M! Underbar doft till vilket pris?! 19:90:-
image212

Ikväll blir det konsert ! Ha en trevlig kväll!