Rätt...

Det känns i kroppen när man vet.......................

Hot, hot, hot....

Dom är bara för sexiga all of them! Är det inte serien nummer 1 just nu, eller vad tycks?

image347

Smycken, mörker och ljuva drömmar....

image345
Äntligen var påsken över, så tycke rjag iaf då jag varit för snäll och sagt ja till att jobba nästan hela veckan. Jag är så jäkla super trött och helt slutkörd. Kankse inte så bra att gå från 3 veckors intensivt pluggande inför Ekonomi tentan till en hel vecka med jobb rätt in på nya kursen utan att få andas ut ordentligt. Känns som om jag håller på att pajja. Har ängnat kvällen åt att lipa och tycka synd om mig själv. O var här och tröstade mig men kunde inte stanna då dom skulle ha pojk kväll ikväll med mat och god dricka och det unnar jag honom för han är världens finsate och goaste och det är klart han ska få ha en grabb kväll.

Men men.... hade lite ljusa ögonblick denna dagen iaf. Solen sken och jag kände inte för att stanna inne så på med brillorna och in i bilen. Sedan körde jag runt lite här och där, njöt av solen och den blå himlen och lät högtalarna i bilen att anstränga sig lite extra. Stannande till på Novalund och sprang en snabbis runt mest för nöjes skull och hamnade asikte mot ansikte med det perfekta smycket till balen!

Typiskt att det perfekta ofta kostar lite extra.... men ska fundera på det! Nu när jag har den perfekta klänningen (som btw inte har kommit än, börjar bli nervös) måste jag ju bära upp den men lika vackra juveler! Annars skulle jag få dyka in i J's smyckes skrin och där må ni tro finns det ädelstenar!

Helgen närmar sig med Gemensamhetsfest, jag ska jobba nån timme i DJ båset, dom klarar sig inte utan min underbara musiksmak ;) Temat för kvällen är Flower Power. Funderar på att vara en liten söt blomma, men då ska man ju fixa en kostym till det osså!

Åååå ge mig ett varmt bad, en flaska champagne och min O som massör, då kanske jag återvänder till de levande!
image346


Love u all! (almost)

Klänning fixad

image343

Klänningen som är på bilden lite längre ner på sidan, den svarta, är nu inköpt för Amarantbalen! Funderar lite vad man ska ha över axlarna, för nått måste man nog ha när man åker dit och hem, det är ju iaf bara april än så länge och ingen sommar värme så långt ögat kan nå!

Vaknade nere på Österlen i morse och världen utanför var vit. Jag och stora O tog 4-hjulingen ut i skogen för att kolla till om det varit nått vilt på våra jakt ställen. Men bara några råddjur och inga vildsvin!

Dagen ängnades åt matlagning, bakning och mailandes medan städerskan hade stor städning i huset. Klarde ekonomi tentan förresten! Hur går det för dig
J?

Puss på er!

Ce moi

image342

Amarantorden

Snart är det dags för bal i Amarantorden. Å detta året så ska jag o stor O dit. Invalda av bla stora O's bästa kompis, J som är med i en fasligt massa ordnar och sällskap men så är han oxå adlig! Detta är ju inte vilken bal som helst! Orden innefattar medlemmar som kungen tillexempel och det var Drottning Krisitna som skapade den. Balen är i april så det är mycket att göra innan dess....

Fixa klänning, skor, smycken, frisör, trimma kroppen lite, naglar och smink bla.!
Har redan börjat titta på klänningar! Men vet ej riktigt hur drömblåsan ser ut! Men kanske nått sånt här!

image341