Dans, dans, dans!



Efter balett lektionen i morse känndes det som ända rätta kvällen att sitta hemma och gosa i soffan. Men duktig som jag är kom jag faktiskt iväg på kvällen jazz pass oxå. O den lektionen vill man inte missa. Avancerad jazz med Julian Thomas. En underbar dansare, koriograf och personlighet! Man blir varm och helt slut bara 15 min in på uppvärmningen - en riktig genom körare!

En pose bild - på mig & H, i dans uniform!

Kalasdax

182675-118

Snart fyller M år! Vill planera en alldeles speciell dag åt honom! Roliga saker, god mat och andra kuliga påhit!

Har DU några förslag, dela gärna med dig?!

Bildkälla

Briar

182675-116

Göteborg Horse Show


Befann mig på Göteborgs Horse Show i torsdag och i fredag! En underbar tillställning för all som gillar ridsport. Underbara dressy program där Jan Brink vann de båda tävlingarna och samlade på sig maximala 40 poäng i Världs cupen. O visst förtjänade han att vinna han och hästen Briar gjorde att underbart program som var väl värt att titta på. Briar är världens snyggaste häst (nest efter min häst då) han är verkligen en upplevelse att se live! Lite bilder inte så bra då dom är tagna med mobilen högt upp i Scandinavium. 

Bilden högst upp: Jan Brink, prisutdelning
 

182675-115182675-114182675-113182675-112182675-111

O jag som bara skulle titta lite!



Skulle möta upp M efter jobbet igår och tänkte att en liten sväng på stan för att få en överblick på sortementet skadar väl inte. Kl 17.00 när vi skulle mötas hade jag lyckats samla på mig 5 kassar med lite allt möjligt, nyttiga saker!!

Svarta dansbyxor - H&M
Sjal - Pepper
Silver ballerina - H&M
Bas Linne - H&M
Hår accesoarer - H&M
Jeans med högmidja - Vero Moda

O inte nog med det! När jag kände för att spendera gick jag och M in på Jensens Böfhouse (vår favorit resturang) och tog oss en trerättare! Mozzarella sticks, mmmmmmmm I Love them! Kycklingfilé och bananasplit! Inte nyttigt men underbart gott! Dansade bort allt idag ändå ;)

Ibland måste man unna sig dagar av lyx!

Nu ska här shoppas!



J! Nu tar vi den där beställningen! Jag är kär, jag är rik, nu handlar vi!

Min min min!

Min min min!
Kärlek vid första ögonkast! Nu ska här handlas från Victoria´s Secret!

Socker söt!

182675-103
Denna gillar jag! Socker söt från JAS MB
Finns hos Net-a-porter

Söndag

Söndag
Söndagkväll och början på nästa vecka är obehagligt nära. Man tycker helt enkelt lite synd om sig själv och nu har ju faktiskt lönen klirrat ner i kassa så ikväll ska jag och M unna oss en middag ute. Grekmat är jag sugen på, men vi får se vad det blir! Måste göra mig lite fin för min älskling!

Ha en trevlig söndagsafton!

Mys middag!

182675-101
Väntar på M! Blir en lugn hemma kväll med god mat! Känner att jag vill vara hemma ikväll och bara ta det lungt äta gott och sen lägga sig i tid och sova riktigt gott!

Meny

Fläskfilé
Klyftpotatis
Bea sås
Sallad med massa gott
Schlager godis påse

Inte riktigt bröllops middag men mysigt och gott iaf!

Söta klockor!

182675-100
Fick tips om dessa sötingar på en annan blogg!
Har redan beställt den röda! Dom kommer från
Kyss Johanna





Investering?

Kan det här vara en bra investering? Tycker den är super fin!



Kommer från Pepe Jeans köps hos Nelly.se

Lördag eftermiddag!

182675-97

Efter en varm dusch och man blir som en ny människa. Nytvättade mjukis kläder och mjuk väldoftande hy. Nu är det bara att slappna av och inte försöka tänka på det jag skulle behöva göra. Så som handla, plugga sång, hämta ett paket etc. etc.

Nej vill bara lägga mig framför tv:n nerbäddad i mitt duntäcke och titta på nått lätt tittat så jag strax somnar in.

 

Men nu sitter jag här och skriver på min lilla blogg och tänkte roa mig med vad jag önskar mig just nu i hela världen!   

 

ü      Jag önskar jag bodde i ett likadant hus som mamma och pappa! Det är så otroligt vacker byggt och atmosfären inuti är helt underbar. Man mår så bra av att vara där, vedspisen som alltid sprakar. Pappa som alltid lagar god mat som serveras på vackert dyrt porslin. Mamma som bakar underbart bröd som är ljuvligt att äta när det kommer direkt ur ugnen.

  

ü      Jag önskar jag fick vara nära min häst. Så jag kunde vara hos honom varje dag. Rida i skogarna känna hur han jobbar under mig när vi galopperar på vackra stigar i gröna skogar.

  

ü      Jag önskar nu att en god lunch ska serveras på en solig terrass. Bredvid mig ska Jo sitta. Vi ska äta gott och dricka gott sedan sitta och prata om väskor, kläder och skor sånt som ger livet guldkant timma efter timma. Sedan ta en riktigt shopping runda med kontokorten välladdade och bra shopping skor på fötterna!

  

ü      Jag vill att det ska vara vår. NU! Vill att de ska vara varmt ute, så man kan ha ballerina skor och små jackor. Se blommar blomma och höra fåglar. Känns som en evighet sen jag hörde det senast!

 

O, det är mycket man vill ha! Men man får vara lycklig för det man har!

 

Carpe diem quam minimum credula postero!


Ett nytt liv

182675-96

I natt blev jag moster igen! Till en liten O! Välkommen till världen lilla knytte!

Rockfest´s bilder!




Så har man vaknat till liv igen efter en lång natt. Efter en super rolig fest med massor med folk som blandades och minglande! Visst är det härlig när vänner till en själv blandas ihop med andra vänner. Folk pratar, byter åsikter och dansar! Nästan alla från min klass kom och jag fick blommor, tulpaner och en gerbera (helt underbara). Sen var det folk från Balettakademien både musikalare och dansare. Vid tre försvann det sista och det var jag glad för. Började bli riktigt trött och ville bara tvätta av min fula sminkning och sova! Sist gick H men en liten flicka blev kvar hos min Sambo 2, trevlig blandning ”över gränserna”!

 

Vaknade för en stund sen och gick en runda i lägenheten…. Suck! Inte kul att se resultaten av en lyckad fest. Flaskor, flaskor, burkar och åter burkar!  Gick tillbaka till min mjuka säng som var tom då M redan tidigt åkt till jobbet, snyft! Drömde om en god frukost tittandes på sex and the city. Ska väl försöka förverkliga den där frukosten, kanske en frukost buffé på stan?!

 Hoppas ni får en skön helg!

Grammy awards 2007


Fina klänningar från Grammy Awards 2007! Skulle vilja ha alla i min garderob!

Bild källa: People

FEST FREDAG!


Fets ikväll! Tema fest till och med! O temat är ROCK! Sitter och kollar lite vad som skulle passa sig för kvällen! Något drägigt med mycket smink, rufsig frilla och svarta kläder eller nått med tryck eller jätte rosa!! Hittade all min insperation hos Kelly Osbourne! Vi får se vad jag kan hitta för "rockigt" i in garderob!

Några förslag på nått rockigt?

Mitt dröm jag idag!

Mitt dröm jag idag!

Om jag fick bestämma idag, skulle jag bära denna klänning, vakna i denna sängen, vandra ner på en strand vit som snö med vatten klart som ..... jätte klart! Sätta mig på en vit terass och äta en god lunch, få massage och sen dansa vackra danser hela natten med M! Å, önska, önska!

Jag vill ha!



Det är mycket jag vill ha! Ex. dess 4 från shopbop!

SNÖ

SNÖ
Snö igen! Här i G. Det är ju helt otroligt?! Visst är det underbart med snö men kände att nu när jag kom hem hir tillbaka efter lovet och marken var bar kändes det som om snödroppar, blåsippor och vårskor skulle börja ploppa fram. Så det kändes lite tungt att stå i snökaos och frysa och vänta på spårvagnen som så klart när det kommer lite snö kraschar hela spårvagnstrafiken. Men frusen kom jag till jobbet iaf!

Tänk om det kunnde vara sån fin snö som på bilden! O, man hade ett par coola skidor på fötterna susade ner för en backe, och sen in på afterski! Å, låter mysigt! Blev inte något av den varan för mig i år! Får sattsa till nästa vinter på en riktig skidsemester då istället!!

Ett par jeans till 2 tillfällen!

Äntligen
Vardag

  • Tunika - TopShop
  • Väska - Friis
  • Skor - La Redoute

Fest

  • Klänning - Komplimang
  • Sko - Friis
  • Väska - H&M
  • Klocka - J Lo

Små fynd hos Ellos!

182675-66

182675-65182675-64182675-63

Som att leta efter en nål i höstack! Men plockade ut det jag gillade bäst från ellos hemsida. Mycket "tantigt" men som ni ser en del godingar! Om ni köper nr av veckorevyn som är ute nu får ni 20% hos ellos! Bra att veta!

Vill ha!

182675-58182675-57182675-56182675-54

Top - Top Shop
Armand - Hultqvist Copenhagen
Väska - Friis
Sko - Top Shop
Jeans - H&M

182675-55

Fina smycken!

Fina smycken!
Underbara snycken på
Zylber! Här minskas priserna för varje sekund som går! Massor med märken värt att kolla in!

Skärpta flickor!





Matcha med skärp (som sagt) insperation från Fashion week !

Skärp dig!

Skärp dig!
Då jag redan är tokig i Friis väskor tänker jag ta min tokighet till högre höjder genom att matcha dem med ett ursnyggt friss bälte. Bara 189:- hos
Komplimang
Skärp är nog den accosear du ska sattsa på om du vill vara het i vår. Man ser bälten på var och varannan kändis på paparatzzi sidorna över tröjor, kappor och klänningar!
Satta på ett med färg då allt annat tydligen ska vara i grått i vår!!

Skön träning!

Eftersom jag tränar mycket har jag höga krav på det jag tränar i och vet nu hur jag vill ha det! Något som man inte kan komma ifrån är svett! Men något som nu uppfunnits är ett material som gör att svettfläckar inte syns! Har köpt en på prov - och det funkade! Dessa finns att köpa hos Strozzi, kolla in!

röd

Friis väskor från Komplimang

Aaaaa! Kunde inte hålla mig när jag ändå var på stan och hade vägarna förbi Komplimang

En underbar liten söt butik med massor med snygga Friis väskor! O om man på något sätt har någon liten kärlek till väskor kan man bara bli super super kär i Friis underbara väskor! Jag föll för den bruna och den rosa och den röda men tror ändå att när plånboken är full igen är det nog den bruna som ska få flytta hem till mig!

Tänker du som jag också köpa en Friis väska så varför inte köpa via Internet på Komplimangs hemsida där får studenter 10% och om du handlar över tusen kronor 10% även då!

 Definitivt en butik som jag tänker hålla ögonen på under våren!



1 2 3 - 3 2 1 BJÖRK

Shopping tur idag igen! Men nu har jag på jakt efter en tröja till min älskling! O eftersom favorit designern BJÖRK  har sin  fabrik i Örebro och en liten ”hemlig” butik dit nästan bara folk som känner till märket kommer då butiken ligger lite avlägset. När jag kom dit var det stäng men efter en stunds ivrigt ringade på dörren så öppnade designern själv. O, eftersom han är god vän med min älskling så hjälpte han mig gärna. Det blev en svart Zip tröja med underbar passform. Efter år av arbete på just den tröjan är den äntligen i butik bara för att få det rätta sömmarna till den perfekta passformen. Känns härligt att få bära kläder med jobb och tanke bakom så jag beställde en till mig själv! En rosa – sött tycker jag! Den kan jag träna i!

Kolla in hemsidan massor med snygga kläder både för tjejer och killar och för dansare!

 

Älskar kläder med tanke bakom!





SWEATSHIRTJACKA1

Kompani Raande-Vo

Kompani Raande-Vo

Dansmässa i Sthlm!

Rest hela dagen! Körde iväg hemmifrån vid 07.30 ända upp till Sthlm i en gnistrande vinterlandskap. Trots de tidiga timmarna var det ganska vacker så det gjorde inget. Resans mål var Diselverkstan, ett stort kultur centrum, för att njuta en dag av dans på Dansmässan! Massor med mystiskt och underbar dans som gav massor med insperation. Mysig lunch på en Italiensk resturang värmde gott i magen till eftermidaggens insperation intagande. Bästa gruppen av många var Kompani Raande-Vo. Dom fångade mig totalt med en magiskt framträdande, underbara dansare korrigrafi och scenigrafi. Bild  Kompani Raande-Vo. Vid sju var jag hemma igen! Fast önskar jag var hemma, hemma! I G! Hos min älskling! Saknar honom så! Men men, nu Let´s Dance! 

Shopping runda med J!

Sprang på stan hemma i Ö, inte värsta utbudet men lyckades spendera iaf!

Innhandlat

  • Klänning med hjärtan - H&M
  • 2 cardigans en röd en grå - Cubus

O jag som inte skulle ha nått!


Snälla föräldrar!

Snälla föräldrar!
Efter den underbara middagen jag fick av M igår trodde jag att alla hjärtans dag firande var över för min del. Men när jag idag annlände till Ö. Så fick jag denna söta ask med super god choklad!

Och det var nog tur för mitt tåg var 2 1/2 timma försenat idag så jag var inte glad när jag ÄNTLIGEN kom fram. Typiskt SJ!

Men nu är jag glad! Middag med familjen och sen träffa J, kvällen är räddad!
Fast önskar M var här! ;)

Date kväll!

Date kväll!
Firar alla hjärtansdag idag, schemat gick inte riktigt ihop för mig och min älskling så vi bestämde att flytta denna kärleks dag! Fast i tankarna vad som är en passande outfit för kvällen och har inte kommit på nått?! Svårt när man vill vara så där super fin och perfekt, då duger inget åt en! En klänning som denna från Jason Wu hade inte varit helt fel. Men får väl öppna garderoben och dra fram nått flärdfullt (om jag nu hittar nått!)
Nej resturangen och min kärlek väntar måste börja style mig!

Söt under!

Söt under!
Rosa underkläder är alltid underbart, speciellet så här på våren när jag tycker man ska ha färg lite här och där, bara för den underbara känslan färg ger! Sen är det väl alltid kul att skojja till det lite och tyckte dessa vita från Sexy by Sweden var super coola! Kolla in snygga, annorlunda underkläder på sexy.se

Blanda mjuk pastell med jordfärger!

Blanda mjuk pastell med jordfärger!


Sprang förbi ett skyltfönster för nån dag sedan och fick en liten aha upplevelse då dom i skyltfönstret presenterade små söta rosa toppar perfekt mixade med bruna bälten. Känndes helt rätt!
Ska testa det i morgon!

Film ikväll

Film ikväll
Kultur ikväll igen! Med bio! M och jag ska besöka Bergakungen, den nya stora as häftiga biografen i G. Har nämligen grattis bio biljetter som måste användas upp. Biovalet blev The Prestige en film om två trollkonstnärer. Kollade in trailern, verkade spännanade!
Tycker det är lite mysigt med bio. Pussas med M i biomörkret, lite popcorn och en dricka! Då är bio kvällen som bäst!

Kolla in!

Kolla in http://style.com väldigt bra sida för modefolk!

Vår skorna!

Vår skorna!
Varje vår nästan sedan jag gick i 7:an har jag köpt ett par nya vita vår sneakers. Känns så otroligt fräscht tycker jag med nya vita skor till ett par snygga blå jeans. Har blivit som ett litet vårtecken när man äntligen får börja använda dem. Efter många år av Lacoste blev det nu i år ett par lite högre smalare från adidas.
Typiskt att jag ska ha så stora fötter bara, ser ju ut som två frakt fartyg, snygga frakt fargtyg iaf!

Nya jackan!

Nya jackan!
Hemma i Ö var temperaturerna betydligt längre än i G. Nästan -12 var vi nere i. Och eftersom jag nu ett tag funderat på att köpa en nya lite sportvänligare men snygg jacka tyckte jag stunden var inne att slå till på en gång. O tänk, det var ju rea! Jag som är världens dåligaste rea shoppare (hittar aldrig nått o missar all fynd) spranag faktiskt på precis en jacka som jag hade tänkt mig för 199:- nedsatt från 899:-. Det kallar jag fynd! Passade på att köpa en mysig halsduk när jag ändå var igång! Allt från BIKBOK!

Jag och Jill Johnson

Jag och Jill Johnson
Lördagkväll och dags för ett kulturellt besök på konserhuset i Gbg, närmare bestämt en konsert med Jill Johnson. Efter en stressig dag på jobbet skyndade jag mig att stänga butiken då konserten redan började kl 17:00. En bra öppning på konserten då Jill redan i entrén mötte alla i publiken och man vi skakahand och ta en liten bild om man så ville, och det ville ju så klart jag. M fick ställe upp som fotograf och visst blir det ett litet extra minne från just den konserten. Väl inne i Gbg super fina konserthus satte vi oss till rätta och väntade in Jill. Nästan i tid drog dom igång, till min besvikelse blev det ingen schlager utan enbart en konsert av country. O ja! Det är kankse inte direkt min typ av musik coh inte M:s heller men att se Jill som artist på scenen gjorde kvällem ändå. Hon har en fantastisk röst som håller till alla låtar (körtjejen täckte dock bra på de lite högre partierna). Och som vanligt super snygg klädd i en lång snyggt skuren kavaj men som vanligt en superkort kjol under. Men hon har ju super snygga ben så varför inte visa dem!

Så helheten av konserten var jag ganska nöjd, med bild och bra publik underhållning och det lilla extra på slutet, hon bjöd på "Kärleken är", mycket vackert! Tack Jill!

Arbeta en lördag :(

Chefen ringde igår när jag satt på tåget mellan H & G. Han undrade om jag kunde jobba då en annan tjej blivit sjuk. O, snäll som jag är kunde jag inte säga nej, typsikt! Första lediga dagen!

Nej, bara att byta om och dra!
Hoppas du får en bättre dag!

Säker vår trend

En av vårens säkra trender är silver skorna! Så om du vill sattsa på nått som håller både vår och sommar tycker jag du ska slå till. Hos La Redoute finns dess ljuva! Från Soft Gray, Mellow Yellow och Active Wear
Sko

Vad finns i min väska?

Vad finns i min väska?
En kvinnas väska är väldigt personligt. Här bär man med sig det man verkligen behöver för att fullfölja sin vardag och känna sig trygg i alla situationer där små viktiga saker behövs. Jag tömde ut min älskade speedy och kikade vad jag kunde hitta!

Väska - Louis Vuitton (min ögonsten)
Necessär - Louis Vuitton
Almenacka - Almenacksförlaget
Leopard klocka - Fynd från Kvibergs marknad
Borste - Salon
Pure Zone - Loréal
Moisture surge extra - Clinique
Headset - Samsung

O botten skrapet hårnålar, två 50 öringar och mina pärlörhängen.
Med denna uppsättningen klarar jga mig genom de flesta dagar! Man behöver ju inte allt alltid men vetskapen om att dom finns där alltid med farandes på min arm är en liten säkerhet ifall dom skulle behövas.

Titta igenom din egen väska, fundera ut vad som saknas, städa, släng och fyll på!


Sommar fin

Sommar fin
Denna super snygga klänning fann jag på hemsidan style.com där kan man se hela världens topp designers coh deras kollektioner. Hösten 2007 ligger redan uppe. Men priserna för dessa klänningar är ju tyvärr otänk bara för en student som jag så då får man finna en annan lösning. Sy själv! Bara jag hade en symaskin! Hittade en på Coop för ca 900 :- men får drömma ett tag till både om klänning och symaskin!

Hjärta

Hjärta
Alla hjärtans dag närmar sig och det tycker jag är en väldigt mysig dag speciellt om man har någon som jag att dela den med. Denna dagen ska man visa varandra lite extra att man tycker om varandra. Och kanske inte bara din älskling utan vänner oxå som byterder extra mycket för dig! Man kan visa sin uppskattning på många fina sätt. En extra puss, en ros (underbart), en varm kram, ett fint mail/sms, en middag eller bara tusen underbara ord på samma dag! Och om man nu har gjort allt detta så kanske man vill lägga ner nått extra på kärleken och då kan jag tipsa om ett par super snygga kalsonger som är bra både för din älskling och utsickten för dig!! På zoovilage.se hemsida finns underbara kalsonger från D&G tog fram de jag gillade bäst, och om du ändå beställer varför inte ta med ett par till dig själv! Dessa rosa tyckte jag var söta! Tror M känner igen D&G kalsipperna, fast vita! ;)

Jag och Sigge!

Jag och Sigge!Långt hemmifrån närmare bestämt i Örebro hemma hos mamma och pappa. Tog några dagar off för att vila upp mig lite och att njuta av familjens närvaro. Har ligger snön vit och det är alldeles underbart vackert. Som ett riktigt sago landskap. Skönt att komma hem och bli lite ompysslat till ett stort rent hus med god mat, vedspis och snälla systrar, (för det mesta!). Det ända som känns jobbigt här i snö patradiset är att min älskling inte är hos mig. Han är kvar i Gbg för att jobba! Känns alltid tungt att vara ifrån varandra, men på nått sätt är det ju bra oxå. Då jag nu märker hur mycket jag uppskattar hans närvaro nu när jag inte får den. O då, när jag återigen är med honom kan uppskatta honom ännu mer. Så nått gott har ju den längtan jag nu bär på iaf.
Skickar med ett kort det är jag om 5 år i min handelsträdgård med våran katt på axeln, en Sigge till kanske!

Magiskt smink!

Magiskt smink!
Jelly Pong Pong
Jelly Pong Pong kosmetik är en serie flirtigt och färgrikt smink som är framtagna för att appliceras med fingrarna. De smälter lätt in i huden och håller länge. Jelly Pong Pongs kosmetik används av bland andra Gwen Stefani, Kate Moss och Kylie Minouge. Jelly Pong Pong testar själklart inte sina produkter på djur!
Vintern 2006/2007 lanseras Jelly Pong Pongs nya kollektion "Fabled Dreams & Beautiful Things".
Jelly Pong Pong kan du köpa på
www.accessora.se

Lyx skor

Lyx skorGuld skor känns alltid väldigt lyxigt! Och när man är fin om fötterna tycker jag det lyfter en hel outfit. Dessa super lyxiga kommer från JLo och skulle gärna parta runt idom här eller gå på trevliga bjudningar och fester och bara sitta och glassa idem. Men för en student om jag håller inte min budget för dem men kanske nästa månad!

NY Collection

NY CollectionHär kommer den söta jackan som jag inte lyckades publicera igår då jag förgäves kronglade med min internet anslutning. Men nu hoppas jag att det går! Den kommer passa perfekt till de vår dagarn man vill se extra fin ut eller över partyklänningen! Jackan kommer från NY Collection!

Top Shop

Top Shop

Vår shopping!

Vårjacka är något man måste börja fundera på nu när graderna stiger utom hus och vårlökar börjar synas i rabatterna. Jag har hittat en av mina vårjackor 2007 då jag är jack galen och köper nästan alltid två tre stycken varje vår. Vårjackor är ju oftast inte så dyra och jag tycker det kan vara kul att få matcha hela sin outfit från topp till tå. Den söta lilla svart kommer från NY Collection och kostade bara 199:- ett riktigt fynd, fanns i rött också! Sedan, googlandes på Top Shops hemsida hittade jag den här underbara jackan som jag tyckte var super söt med en liten rosett i halsen! Även Vero Moda kommer få in riktiga fynd under våren kolla deras hemsida! Men om du inte vet vilken jacka du vill sattas på i vår så tycker jag att skinnjackan alltid går hem. Äger själv en i gräddvitt som jag älskar, den har i alla fall hängt med i två säsonger nu.

 

Lycka till med vår shoppingen!


Schlager kväll!

Hej!
Varit sugen länge på att start min egen blogg, och nu efter mycket bloggande på andras bloggar känner jag mig mogen att försöka med min egen. Teamt är - En härlig blandning! Mycket mode då jag känner att det är något som intresserar mig mkt, men även sånt somfaller mig i smaken för dagen! Bruset från Tv:n i bakgrunden där Melodifestivalen håller på för fullt, Anna gick just vidare! Ingen vidare omgång tycker jag! Men nivån kankse, förhoppningsvis höjs tills nästa lördag!
Ha en trevlig schlager kväll!

//Siss