Önske lista...

Snart fyller jag år! O då är det bra att önska sig nått så man får det man vill ha! Eller hur?!

Min önske lista!
image208


  1. SPA behandlingar, vilka som helst massage, fotvård, ansiktsbehandling, manikyr you name it!
  2. En rosa väska från Victoria of Sweden, (har önskat den från M)
  3. En jeans kjol, mörkt tyg med fin vidd oxå den från V of Swe
  4. En digital kamera, vilken som helst bara den är bra!
    image209
  5. Ett vacker smycke (typ denna formen kanske inte just en hund men nått liknande)
    image210
  6. Ett bra vax till bena!
  7. Något kul, uttänk som jag just nu i skrivande stund inte kan komma på! Något som nån känner att den här den ska hon ha! Oj spännande!
  8. O massa blommor så klart för det älskar jag! Rosa rosor..... sweet!
image211

Grattis på mig själv i jätte förskott!!



Flytt dax...


image207



.. finss det något tråkigare att packa ner sina saker i kartonger och inte veta när man ska få packa upp dem igen eller  var man ska få packa upp dem??

Suck, inget vet jag! O det känns bajs!

Spendera tusen...

image206

Andra dagen hemma och sjuk men idag kunnde jag inte ligga stilla så begav mig ut på stan och tittade lite. Hittade n underbar väska som jag har önskat mig i födelsepresent nu av M och en super söt jeanskjol. Mörkt jeanstyg och med lätt vidd. Allt hos Victoria of Sweden. Gillar verkligen den butiken dom har alltid nått fint att shoppa! Det är så himla lätt att gör av med en tusen lapp när man går så där på stan, sen när man börja tänka lite så är ju tusen spänn typ nästan en halv hyra eller mat för en månad och så kan den försvinna på en väska och en kjol! Illa när man börjar tänka så! Så ingen kjol idag och väskan får jag hoppas på senare!

Men en liten present till Mor, för snart är det ju mamma dagen! Ej att förglömma! O så, en liten present till I i min klass ska dit på kalas ikväll! Kankse man får tårta!?
Ha en trevlig kväll!

Premier

Premieren gick underbart! Salongen var nästan fullsatt och många speciella människor till mig fanns där i publiken som stöd. Tror aldrig att energin i gruppen har varit så stor som den var under föreställningen! Vi firade den lyckade premieren med en premier fest hemma hos S. Nu är det bara att flyta på genom dom andra föreställningarna och hålla energin uppe!
J, (E) du är välkomen att komma och kolla i veckan om du har tid!!

Det är så härligt att känna publikstödet när man står på scenen varm och svett efter föreställningen med strålkastarna emot sig och vet att detta vill jag göra om och om igen!


Bara några timmar kvar....

image247


I två månader har jag jobbat med musikalen Kontur och nu ikväll ska veckor av slit, tårar, svett och massa hårt arbeta löna sig. Äntligen är första föreställningen här!
För det är ju faktiskt det här man kämpar för - att underhålla en publik, stå på scenen och lysa och känna gensvaret från applåder och skratt. O pirar i hela mig när jag tänker att om några timmar är vi där - nervöst!

Vaknade i morse och var alldelse pigg fast jag hade blivit väckt av elektrikern, suck byggarbetare i hela vår lägenhet just nu. Men iaf det kunnde inte sänka humöret! Åt en god frukost med M och städade sedan upp det sista som jag inte hann igår kväll, för ikväll kommer mor min - då måste det vara fint! Packade alla scenkläder som nu är nytvättade, behövdes verkligen efter några rep på scenen, och sprang till spårvagnen. Väl i skolan har jag övat lite själv gått in lite mentalt för kvällens prövning och nu sitter jag här och samlar tankarna lite på min blogg! Skönt, för det blir nog en häcktisk dag för att alla ska kunna fokusera och prestera sitt yttersta.

Måste snart gå och värma upp. Ska gå igenom min stepp rutin en sista gång! Ajamensan här ska det steppas. Min karaktär den förvirrade och vilsna sekreteraren Ritva har ett eget solo där hon sjunger om sina motgångar i livet men oxå hennes enda lilla ljus här i livet - sin häftaparat! Solot går in i ett stepp nummer a lá Ritva. Det är ganska svårt för fötterna måste vara super säkra för att det ska låta bra och fräckt medan resten av kroppen fortfarande ska vara kvar i karaktär, lite vimmsigt och obalanserat. Men bäst som jag är så sätter jag det! ;)

A det här skulle ju vara lugnade tänkte jag men ju mer jag skriver om det ju nervösare blir jag!
Håll tummarna för mig ikväll!

Kyss!

image248

Wendelsbergsbalen 2007

Bal på slottet!
Flickor från Showlinjen, klass 1
image245
Underbar bal, med live storband, tre rätters middag och övernattning på slottet. Vaknade till denna vy och åt sedan världens slottsfrukost! Mums!


Önska mig...

image243Snart fyller jag år! Jag önskar mig bland annat dessa två...
image244ena snygg andra super bra! Vad ska man sattsa på?

Kolla cameron

Vilken tjej! Blond igen, jippi! O så denna ur söta outfit! Vill ha!

image242

Genreps torka....

Sitter i skolan. Trött som fan och sur. Har haft genrep hela morgonen och allt har gått pissss....... ;(. Klockan 07:00 gick jag från huset och sen dess har inget varit kul. Vill bara hem och gömma mig under täcket. Men nej, blir att stanna på skolan hela dagn. Suck, och så är det bal ikväll, får väl tänka på det och länkta lite! Men vad är väl en bal på slottet?! Den kan ju vara tråkigt och urtrist och ...... alldeles, alldeles underbar!


Puss

Bal dax i morgon!

Så var det bal i morgon! Underbart kul ska det bli! Är inte lika förbered som till student balen men det mesta har jag tänkt ut iaf!

Bal outfit...

  • Klänning - svart chiffong i dubbla lager med underbart fall. Drapperad med vacker ringning fram.
  • Skor - svarta med stänk av natthimlens stjärnor. Bekväma band runt ankeln och lagom hög klack.
  • Väska - vet ej än?!
  • Hår -lockigt(för kort att göra nån snygg uppsättning)
Hur ska du se ut på din bal?

Löprunda

Sprang i hemma trakterna i går! Underbart varmt väder (nästan för varmt för att springa, om man får säga så?!)
Skönt att känna igen gammla stigar som man sprungit på sen barnsben. På nått sätt så blir det psykiskt lättare då när man vet exakt hur det ser ut och hur långt det är kvar innan man är i mål.

Runda: Vesta Rundan
Sträcka: ca 6-7 km
Tid: 35 min
Komentar: Höll ett bra driv i bena genom hela rundan. Kunde gå på hårdare mot slutet. Fin spurtt hem!

När var du ute sist?

Löprunda

Kvällen var svalakande skön så jag begav mig ut på en löprunda!
image240

Tid: 30 min
Sträcka: ca 5-6 km
Runda: Sjövarvet
Komentarer: Kändes inte så jobbigt idag. Fick bra flyt i bena hem.


Sött rött från Forever21

image236image237image238
image239
Rött går alltid hem om man vill synas!
Allt kommer från forever21.com kolla in!