Paperbag skirt


Har längtat och längtat efter en egen snygg Paperbag skirt men inte funnit den modell jag vill ha. Fick se till att göra nått åt saken så jag sydde en själv. Tyg för 24,50:- och här är resultatet! Gillar ni den?

image265

Get ready for university....

image262

Mysigt klädd när träden gulnar

image261

Super mysig sticketröja - H&M
Riktiga vandrar brallor - Frällräven
Boots- Börjes Tingseryd
Stickemössa _ H&M
Vovve - Golden

Eftersom denna sommar har för mig mest bestått av regn och jag nästan varje dag haft koftor, jacka etc så känns det tråkigt naturligt att redan skriva om hösten. O något som är mysigt med hösten är långa promenader bland gula, röda och bruna löv. Med stickiga kläder och läder skor, varm choklad och mumsiga bullar!

Önske outfit...

image260

Sommartårta

image259

Middag med systrarna deras barn,  mamma och pappa. Efter lax, sparrispotatis och mammas goda sallad avslutandes allt med sommartårta bakad av min snälla syster. Blåbären plockade jag!

Lördag

image258
Linne - La Redoute
Jeans - Vero Moda
Väska - Friis
Skor - Gilda
Bälte - Mammas
Klocka - Regal

Snygg i gummi....

image257
Denns sommaren behövs dom! O, till hösten är det super praktiskt!

Stövlar från....
Marimekko
Trenton
Viking
Henrikssons ridsport

PINK

image256

Älskar rosa! Det är verkligen underbart i små doser, på detaljer som förgyller!

Stora rosa doftljus - Cosas
Pink Tee - Victoria's secret
Spetts under - Victoria's Secret
Ring - Forever21
Mobil - Samsung

Önske outfit...

image255

Party. party party! Dessa röda pjäser är geourges. Skulle passa underbart till nästa torsdag då det är planerad utgång på ett rykande dansgolv med en söt drink i handen, nån med jordgubbar i!

Allt utom väskan från
Forever21, väska Ellos

Versace vs. Ellos & H&M

image254

Versace gör alltid underbara kollektioner. Det finns alltid någon klänning, kappa, väska man skulle kunna göra nästan vad som helst för att komma över. Men så länge man inte vill göra nått drastiskt och plånboken är av en tjocklek att det inte dräller av kvitton från Versace så får man nöja sig med att inspereras och hitta på själv. Bilden till höger kommer från Versace kollektion Fall 07, precis så skulle jag vilja trippa runt i höst/vinter. Men istället för att sura, så fann jag liknande pärlor. Versace vs. Ellos & H&M!


Fredag

 image253
Kofta - Zara
Ribbat linne - La Redoute
Avklippta jeans - Lee
Strand bag - GK's
Brillor - Vintage
Skor - Gilda

Trotsar regnet, soligare kläder kanske ger soligare väder!


Min bröllops dröm

Om jag skulle stå brud i morgon hade klänning valet fallit på denna undersköna dröm från Versace, fast då måste nog plånboken växa lite :(

Tänk att glida in med sakta steg i en vacker kyrka eller över en grön äng med allas ögon just på dig och känna det underbara tyget fladdra kring bena! Mmmm me want!
image252

Svarta kappan

Jag har låtit mig inspereras av HM-katalogen och bestämt mig för att beställa en kappa! Men hittade två jag skulle kunna tänka mig. Ganska lika men olika i knappar och skärning, vilken är snyggast?
image251image250
Till kappan vill jag ha höga svart stövlar, en stor basker, som verkar bli höstens huvudmåste, skinnhandskar, nån riktigt snygg halsduk och sen är jag varm och snygg, underbart!

torsdag

image249

Farfars tröja - La Redoute
Jeans - Gina Tricot
Väska - Friis & Company
Klocka - Regal
Skor - Vaga Bond
Körsbärshalsband - fyndat till 70% på rea!

Molnig dag med låga tempraturer, då fick det bli långbrallor och långärmat! Fick en lite aha upplevelse när jag tittar på denna bild, accesoarer gör verkligen hur mycket som helst i en outfit.

Höstens stövlar...

Dessa kan jag tänka mig att vandra runt i när snön faller! Från Din sko!image248
Bild:
www.dinsko.se

Min vän i solen

En av mina goda vänner åkte till Thailand för ett tag sedan. Just idag när livet kändes lite surt och svarta moln hopades runt huset skickade han ett mail till mig med massa mysiga varma bilder, gu vad avundsjuk jag blev!

Förstår ni vad jag menar.....?!

image245image246image247

Skönt i grönt

image244
Fest i Hamptons, Tatiana Platt klär vacker i grönt. Skulle gärna bära denna själv nästa gång det vanckas fest.


H&M katalogen

image243
Tycker alltid det är lika roligt varje ny säsong när det nya orderkatalogerna rullar in! Blir nästan alldeles nipprig och det blir en helig liten stund att krypa upp i fotöljen och kolla in allt nytt som kommit. Idag fick jag äntligen min H&M katalog. Då jag läst att den inte alls hållit måttet detta år av en annan favorti bloggare hade jag inte höga förväntningar ..... men oj vad glatt överraskad jag blev! H&M har snygga grejor! Det bara är så! En liten beställning kommer nog gå iväg under veckan! Hittade du några favoriter?

Bild:
www.hm.com

Festival kväll...

Rix FM Festival var i stan ikväll och eftersom det äntligen klarnade upp drog jag och J in till stan för att kolla läget om det var nått att ha?! Hur mycket folk som helst trängdes på Stortorget som tur var lättade det något inne i "Öl tälten" som det så fint heter, där inte alla små får komma in! Utan sittplatser men med en Corona o handen njöt vi sommar kvällen för att sedan lyssna till Danny, Olla och BWO. Kanske inte min smak av de bästa men en sommar kväll med bästisen kan man lyssna till nästan vad som helst! O fina var vi osså!

Kvällens outfit
image241



Cardigan - La Redoute
Tunika - Zara
Jeans - Filipa K
Skor - Vaga Bond
Väska - Friis
Klocka - Regal

J's outfit

image240

Vintage shopping...

När man verkligen hittar nått man gillar på vilken udda loppis som helst känns det super retro rätt att slå till. Unikt och ett riktigt fynd - bara för dig! Av en händelse gick jag och M in på Navet, en stor Vintage guldgruva! Efter spanandes på konstiga tallrikar, fula lampor och puffiga soffar hittade jag dessa två små guldkorn. Hetaste brillorna just nu, men dessa var från den tid när de först dök upp. Undra vems näsa dessa har prytt - nu är de min näsa och det är jag glad för! Sedan min lilla nya partyväska! Riktig Carri känsla över den! Vackert glittrande - bara
min Vintage chic!

image238

Brillorna är super läckra! Passar bra till jeansjackan!

image239


Gift's from Scottland!

Ma o Pa återvände från Båtresandet i Scottland och visst är det alltid lika trevligt när folk återvänder efter resor. Speciellt då man har en mamma som min som älskar att köpa presenter. Charmerande snygg halsduk, äkta Skottisch! Dyra krämer och fina burkar! Tack mammsen!

image237

Camerons älsklingar...

Cameron Diaz har alltid varit en stilikon för  mig och det tänker jag att hon ska fortsätta att få vara!!
Tycker att hon matchar sina älsklings stövlar på ett alldeles underbart sätt! Bara att njuta, inspereras och skapa eget!
image236

Jeansjackan från Barnavdelningen....

Fick ett tips av en annan bloggare att om man sökte efter de jeansjackor som är moderna nu så skulle man titta på barnavdelningen för att få rätt längd och rätt passform. Korta och tajta! Så lite motvilligt slank jag in på avdelningen med tanken att jag skulle ju bara köpa en present åt min lilla syster (som inte existerar men iaf). Hittade en perfekt i storlek 152 och till en riktigt bra pris! Vad gör man inte för mode!?

image235
Bär den till festen med klänning under eller slimade jeans en snygg tee och höga klackar! Låt älsklingsväska ligga på din arm! Då är du komplett!

Båstad veckan!

Ännu en underbar vecka i Båstad förflöt denna sommar oxå! Med massa fest, dricka, dans och underbara människor! Det är alltid lika kul i Båstad var man än hamnar (nästan) och det är nått vissta att man alltid lyckas få kväll efter kväll till oförglömmliga fest minnen med vännerna! Åter hemma igen känns livet grått. Ingen sol, inga roliga fester nej nu går det bara neråt! Får snart bli en tur upp till Sthlm, eller vad tycker du J? En av de roliga sakerna med Båstad (tycker jag) är att man tänker lite extra på vad man sätter på sig, på stranden, på stan och såklart kvällarna. Alla klär sig snyggt, av partyfolket iaf. Visst finns det en och annan missanpassad person i hoperna som inte vet hur man klär sig men dom glömmer vi bort. Det är så super kul att kolla på alla fräscha snygga människor som vet hur det ska vara! Själv körde jag på alla mina partyklänningar kombinerade med en liten kort jeans jacka (lånad, måste köpa en egen så snygg) och höga skor. Mina favoriter i guld blev välanvända på Peppe´s Bodega VIP avdelning! Även dagarna blev det mycket klänning av och jeans jackan fick följa med även här och min lilla älskling Loui! Ett besök i Norrvikens trädgårdar och outfiten blev denna!

Glasögon: GUCCI
Jeansjacka: Lånad
Klänning: Gina Tricot
Väska: Louis Vuitton
Skor: minns ej! (undra varför) ;)

image234
Var du där?

Min fina gamla skola!

Här lite bilder från min nu, gamla skola, Wendelsbergs skolscen Kommer sakna er massor! Love u all!!

Åååå så kom svaren...

image228


....åååå jag kom in på mitt första handsval Trädgårdsingenjör/designer. Wow de trodde jag aldrig, oj vad det bubblar i magen! Miljoner små fjärilar stuttsar upp och ner vet ej riktigt var jaf ska ta vägen, tänka eller säga!?

Ooo andas!


Nu har svaren kommit.....

...men eftersom alla miljoner studenter som sökt nu samtidigt vill veta svaren så är det helt omöjligt att ta sig in på deras hemsida! Sörvern eller vad det heter kraschar väl snart!!!!!

Så sur!

50% på Friis

image227


Nästan för bra för att vara sant! 50% utförsälning på senaste kollektionen av Friis väskor, plånböcker, bälten m.m.

Lilla jag super lyckliga inhandlade en i brunt läder med ett stort lås perfekt till hösten och en supersöt olivgrön plånbok! Allt för endast 500 .-

För bra för att vara sant! Men det är det!
Kolla in, innan det är för sent på
Komplimang, Örebro

Valväntan

image226image225

Det finns massa viktiga val man ska göra i livet och just nu i min ålder (runt 20) är det spännande och jobbiga val som ska göras. Såna som har med ens framtid att göra. Tillexempel val av universitetsutbildning, det är väldigt avgörande för ditt val av jobba i framtiden. Det som du ska vakna upp till nästan varje dag och förhoppningsvis känna och vad kul det ska bli att gå till jobbet idag! Jag har gjort mitt val av universitetsutbildning. Jag har sökt Trädgårds ingenjör/designer för jag har en dröm om att kunna bli egen företagare med en stor handelsträdgård där jag kan designa trädgårdar, sälja växter, göra buketter, ha konserter och andra arrangemang. Det ska bli en handelsträdgård där flera sinnen ska få stimuleras! Men tillbaka till valen igen! Det är ju faktiskt inte jag som bara kan bestämma mig för om jag vill läsa här eller där utan det ligger i nåns annan hand, någon på VHS /verket för högskolestudier). Och svaren till detta nerverande val kommer om några dagar! Endast några dagar sen vet jag mycket mer om min framtid än vad jag gör i dags läget.
 
Värsta som finns att vänta!


Minisemester i Sthlm

Har varit ledig några dagar och passade genast på att njuta så mycket det bara gick! Tog syrran och hennes bebba packade min lilla svart bil full och drog iväg! Och vilken tur vi hade med vädret! Fick raporter hemmifrån om ösregn medan solen strålade hos oss! Två långa dagar tillbringades vid havet, så super skönt! Solen strålade hela tiden och då får man passa sig för att inte bränna sig! O jag som har blivit solkyddsfaktor guru förespråkade för mina systrar hur viktigt det var att smörja sig! Duktig som jag var smörjde jag in hela mig. Men syrrorna smörjde bara in bebbarna och inte sig själva! Båda fick sota för det på eftermiddagen när båda såg ut som danska flaggan medan jag såg brun och fräsch ut, utan någon sveda eller danska flaggor!

Mitt tips - använd solkräm!