Hej då sommaren

Nu har till och med tiden lämnat sommaren. Lite sorligt att nu väntar de mörka månaderna med regn och slask - eller gula, gyllene löv, gnistrande snö mornar, tända ljus, varm choklad och jul. Så får man tänka!


Men sommaren är ju dokumenterad, så jag vill minnas den så här!

Med nära och kära, härliga stunder och god mat!

Mina sommar bilder....


image336


Sanningen om marika



image334
Bilder från inspleningen

image333


Ikväll startar
Sanningen om Marika svt's nya storsattsning - och där är jag med som en dansade statist på en svartklubb. Kolla kolla - för då får ni kankse syn på mig!!


Shit den verkar as bra!
Eller vad tycker du?

Bild: Expressen.se och svt.se

Nytt rekord - Färdig för bal

image331

Igår var det Höstbal till examinadernas ära. Jag skulle inte gå då jag varken hade nån klänningen eller kännde nån examinand så att betala en dyr biljett hade inte kännsts relevant. Efter att igår tillbringat hela dagen på Malmö vandrandes i butiker kom jag hem vid sissådär 17:30 tiden. Huset var tomt, både N (min rummis) och hennes kavaljer hade gett sig av till balen. Lite ensam och ledsen slog jag mig ner för att sura en stund. Då! Bankade det på dörren och N kom hem?! Nu vissade sig att hon hade blivit magsjuk underdagen och var så passa dålig att hon hade fått lämna festligheterna. Jag satt där i mina myskläder och tänkte o mysigt då slipper jag vara själv ikväll men...... "Om du hinner byta om och springa ner till balen på 10 min kan du ta min plats" Va? Bal, jag, nu aaaa! Panik! På 10 nja låt säga 15 hann jag duscha, sminka mig, slänga upp håret i nån balig sak och slänga på mig N's klänning (kännde mig lite som Bridget Jones när hon är sen till den där advokat middagen med Marc). Det är nog rekord för att göra sig klar till en bal - o resultatet blev inte så illa. Klänningen var inte den hetaste men den gick att sitta i. Håret blev jag riktigt förvånad över hur bra det blev måste haft en skydande hårängel över mig. Och N som är aktiv SLU representant hade sin plats vid honnörsbordet vid alla lektorer och proffesorer. Så jag hamnade bredvid min lektor i Statestik, mycket skol prat blev det men det var trevligt!

Kvällen var super fin massa proffesorer och eximinatorer med frackar och damer i undersköna klänningar, god mat och trevliga tal. Sen var det dans, med live band, dansade så jag trodde fötterna skulle trilla av då jag inte hade dom skönaste skorna. Kvällen avslutades på Lusthuset men glass och chokladsås! Sen somande jag gott i min säng drömmandes om prinsessor och vita hästar.

Nästa bal ska jag vara mer förberedd!

Idag blir det mys med film och godis, det är jag nog värd!
Puss på er!
image332
Bilder: My on!


Sammanträffande!!

Senaste inläggen har bla. handlat om Cavalli och jag skrev och min sucktan och längtan efter den guldiga klänningen. Igår var det Brittan som fick mitt hjärta att dunka hårt .... och så idag får jag syn på denna bilden!

Är det ett tecken på att jag måste , måste MÅSTE ha den klänningen!!!
Brittan i min guldklänning! Aaa kan det bli bättre!

//Sov gott!

image330
















































Bild: norpad från veckorevyn.se


I see you, do you see me?

image329 
































Min nya ansiktsform!
Vad tycks?

Träna till Brittan - då är jag lycklig!

Nu när pluggandet avtagit något roar jag och Stina pina oss med träning. Kvällens pass blev step up avancerad - kankse inte så bra då jag och S som bara har gått på step 2 gånger förut, men eftersom jag är bäst och S collast så klarade vi det galant. I slutet av passet var det en massa jobbig men nyttig styrka och precis som jag höll på att klappa ihop så... ja, som en skänk från ovan kom Brittans nya låt GIVE ME MORE stuttsandes ur högtalarna. O visst kan man snacka mkt skit om den tösen men för mig kommer hon alltid vara bäst, coolast och göra dom bästa "göra mig på bra humör" låtarna . Brittan är bara Brittan - så super bäst!!

Lyssna in den här!

Snyggt klädd pumpandes till Brittan.....

image326

Nu har dom kommit

Nu har jag fått mina brillor! Aaaa vad ovant det är, men vilken sjuk skillnad! Kankse kankse lägger upp en bild på mitt nya glasbepryda ansikte men lovar inget! Nu är jag bara inte en pluggis nu ser jag ut som en oxå! Snyft!

//Glasögonormen!


Love i öronen....

image325
Tenta lyx - blev eftermiddagens tema. Har pluggat, pluggat, pluggat konstan (känns det som) sen slutet av augusti. Nu är sista tentan gjorde innan ett skönt liten tenta paus på 5 veckor. Så jä***la skönt!!
Det firade jag och S med en shopping tur in till Malmö. Köpte massa mysiga scrap book grejor så nu är pysslar andan på hög nivå. Oo sen sprang jag på dessa underbara så grymt coola örhängen. Vintage, super gamla och så heta. Jag föll för dom på en gång och tänkte att dom bara måste få bo i mina öron (eller inte i, men strax under). LOVE i shockrosa ska nu dingla och pingla vid mitt huvud vilda party nätter i Malmö, Lund eller vaför inte på Paaben i Alnarp.

Snygga?

Nu ska jag träna (utan mina LOVE)!
Puss på er!

Roberto Cavalli for H&M

image323image324

Bilder från
H&M:s blogg!

Roberto Cavalli premiären på H&M närmar sig med storm steg! Alltid lika kul med dessa big fashion designer som kommer och gör kläder för oss vanliga dödliga utan miljon belopp på banken. Jag har sneaki pickat på H&M's Roberto Cavalli bloggen där lite smaskiga bilder låg ute där man kan skymta guldklimparna. Hittade min älskling på en gång, guldstrass klänningen! Aaaaaa den är så het! Måste, måste ha! Den kommer passa perfekt jämt det vet jag! Priset ryktades dock att det låg över tusen lappen och det kan ju svida till lite. Men guld är ju guld!

Själv tänker jag inte brottas i några butiker utan klickar nog hem lite gott och blandat via nätet. Man kan anmäla sig på H&M.s hemsida så man blir påmind när man ska in och shoppa loss.

Massa djurmönstrat verkar det även bli men jag vet inte jag!? Det känns som om det har haft sin tid. Visst kan det vara super het och sexigt att glida in i en leopard mönstrad svepande skapelse men nja inte för mig! Inte en hel klänning. Ett bälte eller väska skulle jag mer än gärna bära upp!

Vad tycker du om djurmönster??

Om du vill frossa i Cavalli kolla in när de slår upp portana den 8 November!


Lite klarhet i livet....

image322
På senare tid har jag haft väldans mkt huvudvärk men har oftast skyllt det på stress och massa plugg. När vi haft föreläsningar på Universitetet har jag sett lite dåligt vad som egentligen står där framme men jag har skylt på att det är ju en projekterad bild och det är nog datans fel att det blir lite dimmigt. Men så här om dagen när jag pratade med min bästis J, som just hade köpt ett par splitter nya röda GUCCI bågar som jag då oxå ville ha kom jag på att jag så klart måste gå och kolla synen så kankse oxå jag måste köpa ett par GUCCI brillo ;). Sagt och gjort så var jag nu där idag... och svaret var "Du är skelögd och hemskt närsynt" Va? Skelögd? Men tydligen har jag så starka muskler i ögonen att det aldrig har eller kommer märkas. Det var ju en jävla tur det! Så då var det bara att inhandla ett par brillor. Men efter att jag nästan testat varenda par som fanns i butiken lärde jag mig att det är faktiskt ens form på ansiktet som får avgöra vilka bågar som ska vila på ens näsa, o tyvärr så ville inga GUCCI bågar passa mig. Så det blev ett par RAY BAN, istället, mörkgröna lite diskreta och hemskt snygga! Ujuj vilken skillnad det blev när jag fick testa med de nya linserna! Så nu ser jag världen med nya ögon!

Kameran som jag hade tänkt köpa får nog vänta ett tag till nu!
För det här blev en dyr dag!

Nu ska jag på mys kväll med syrran och Lilla O!
Trevlig kväll!

Resa...

Sitter förgäves och försöker få tag på en biljett hem! Men det verkar tydligen vara helt omöjligt! Flyg, tåg, buss ingen stanns kan jag komma över en biljett som kostar någorlunda vettigt! Blir väl att jag får cyckla mina 60 mil hem :(. Smal lär jag ju bli då i alla fall!

Har funderat på det bästa sättet att transportera sig eller det skönaste!?

Tåg: Går ganska snabbt men bullrigt och hatar att sita mitt emot nån!
Buss: Tar fruktansvärt lång tid, men gansk lugnt och skönt så man kan sova!
Flyg: Snabbt, lite dyrare och läskigt! Men bara man får tag i en biljett så får det nästan vara hur läskigt som helst!
Bil: Det absolut bästa sättet, tycker jag, måste köpa en, vill ha vill ha vill ha!!!!

Ja ha... hur ska du transporteras idag?

image321

Dagens inköp

image320

Pluggen fick vänta några timmar och vi begav oss till Lund (eller ett sort shoppingcenter i närheten)
Det blev en klänning från H&M, Over knee från Gina Tricot, trosor och lite annat nyttigt!

Min nya "bebba" en liten Loui 2

Vad har du shoppat?

Nya tag... neråt (viktmässigt)

image319
Världens snyggaste tjejer!

Här var det ledsamt vill säga!! Nya tag! Inte blicka bakåt så ska det här nog gå bra! Ni får ursäkta min känslo storm som jag bara kände att jag behövde skriva av mig! Tack för all fina kommentarer, det värmer!

Är super dålig på att blogga nu, jag vet! Men jag hinner bara inte! O om jag skulle gå in och spontan blogg lite så skulle det mest handla om hur stressad jag är inför alla tentor. O det är ju inte så inspereande att läsa om.

Men läste nått kul idag hos
Fetto. Det är en brud som bestämt sig att under ett antal dagar bara äta pulver och sedan ska hon ha gått ner 10 kilo till slutet av november - det lät hemskt bra tycker jag!
Då jag slutat dansa och ny mest sitter på min rumpa och glor i en bok så är det lätt att man blir lite fluffsig eftersom jag är van vid att kunna äta nästan vad som helst utan att mkt händer men nu helt plötsligt fick jag en lätt shock när jag vägde mig här om dagen. VA? Har jag gått upp? Fan fan helvetets skit! I panik nu söker jag bra metoder för att åter ställa mitt lugn och normala vikt och tyckte att Fetto bruden hade en fin ide!

Har du några super bantnings tips???

Har faktiskt tränat lite! Gick med på ett gym här i Lomma men har bara hunnit vara där 4 gånger, illa! Men promenerar och springer så fort jag får tid! Men måste väl se till att det blir mer! Kankse man ska ta sig en runda nu här på kvälls kvisten? Eller är det för kallt?

Nej ska nog doppa näsan i "Science and the Garden" nu!

Puss på er!

Guldet blev till sand....

image318

För några månader sen bestämde jag mig att lämna musikal livet helt. För osäker bransch, inga jobb, massa resande och dåligt betalt var mina anledningar. Jag var helt på det klara med vad som nu skulle fylla mitt liv och undvek att känna efter vad den molande känslan i magen försökte säga. Jag har en väldigt bestämd far som alltid vet det bästa för mig. Pappa ville ha mig på universitetet läsandes "riktiga" saker. Och det kanske andra kan fnysa åt. Man gör väl vad man vill själv?! Men jag har haft otroligt svårt att gå emot min far då han alltid, alltid varit en person som jag sett upp till väldigt mycket. Nu sitter jag här på mitt perfekta universitet och pluggar arslet av mig för att klara tentorna med en glad pappa som jag äntligen kunna börja prata med igen. Och så sitter jag här nu och lät Windows Media Player spela i bakgrunden och plötsligt kom alla gamla musikal låtar upp som jag sjungit och tragglat skrattat och gråtit åt... Fan känslan som fanns i magen kom igen. Varför står jag inte i en sång sal slipar på min röst för att senare gå upp på en stor scen möta publiken sjunga och göra 'det jag älskar' . Fan helvete, just nu känns det så! En dröm som jag inte vågar följa! Har tagit det säkra kortet. Raka vägen till en bra framtid. Min dröm smular sönder. Och här sitter jag gråtandes, lite orolig och förvirrad! För jag gillar ju det jag gör nu också men ändå....... Så finns det nått som kanske brinner starkare i mig just nu än blommor, träd och buskar.

Tänkte ej publicera detta men det blev så ändå.