OS och plugg...


Äntligen en dag ledig, eller ledig och ledig har en omtenta på torsdag så igentligen skulle jag behöva sitta och läsa till ögona blör men vad gör man när det är OS på tv och Stefan Holm hoppar en rysligt spännande final. Jag får så ont i magen varje gång han ska hoppa. Å så är det en snygg ryss som bara hoppar super och jag vet inte om jag ska njuta av hans snygga ben eller vara arg på eftersom han förstör för Stefan.
Min egen träning går super just nu. Är på gymmet i stort sett varje dag och bandlöpningen har kommit igång bra. Jag lär mig de nya löpmaskinerna efterhand och kan utnyttja dem mer och mer efter deras kapasiteter. Gymmet och alla styrke maskiner är jag lite försiktigare med när dom är så nya så är det så himmla mycket inställningar att man blir alldeles skraj men jag har valt ut några som jag har lärt mig och kör dom nu dagligen.
På måndag börjar skolan, ska bli gött! Vill inte jobba mer utan softa på skolan, tror att detta år ska vara lite lugnare än förra året och bara roliga kurser inga förebyggande, grundande allmänbildande så skönt! Nu vill jag bara ha in min lön så jag kan handla upp allt på kläder :)

Nä kankse ska återvända till mina fototropismer och metafaser.
Xoxo

Så bäst....


Nu har jag jobbat 7 dagar i rad 10h om dan. Jag är så jä*vl* trött och vill bara vara ledig. Plus har jag har en härlig växtfysiologi tenta nästa vecka, plus att jag måste börja sätta ihop mina dansprogram och korigrafier till mitt nya jobb. Men det är nått när man har så här mycket att göra! Man måste göra en massa saker att man tar sig tillsamman och så blir allt gjort och lite till! Som idag kom hem vid sju tiden, trött som tusan, ändå blev det dusch, ansiktsmask, tvätt och lagad mat.

Senare när jag tagit mig upp ur soffan efter mkt god taco kanske det blir lite hoppandes, snurrandes och inövandes av utvecklande inspererande steg till mina dansklasser. Schemana ligger redan ute på nätet och jag finns med under en lite flik "Musical jazz" med beskrivning av grupperna hur jag tänkt lägga upp passen och under lärare står det mitt namn. Kännde mig så stolt när jag såg det! Och en anna grej jag är glad över fick veta att mitt nuvarande sommar jobb var det 80 sökande, 8 fick komma på intervjuv och jag fick jobbet. Ha!

Nu ska jag snurra och hoppa!
xoxo!

Måste man vara smått tokig?


Tidig tisdag morgon försökte jag mig på en "Carrie" dvs. ett café besök alldeles alena mumsande på godsaker då jag hade själ att ge mig själv en liten god gåva! Skillnaden från mig och Carrie förutom att hon har den underbaraste röda klänning med svarta prickar så har C en stor men hemsk söt hund vid sin sida som hon matar. Jag däremot fick en tok gubbe bredvid mig som satte igång och prata. Mycket osammanhängande och sluddrigt, jag log och försökte på ett artigt sätt ta in vad han sa. Hela tiden log han rart och när han till slut gick så önskade han mig en fin dag lyfte på hatten och gick. Där helt plötsiligt i min ensamhet tänkte jag att han var den enda som hälsat på mig där inne på caféet till och med önskat mig en bra dag. Det slog mig, måste man vara smått tokigt för att våga se och tala med andra?

JObbar annars för fullt ingen rast eller ro. Längtar så till skolan ska börja! Ooo  kaxiga K vi får ta fikan när jag återvänder hem igen, det hans inte med sist mkt med släkten!

Sov gott på er!