Vackra klänningar och tunga böcker....

Idag har jag skolkat från min första föreläsning, anledningen var.... att plugga Botanik! Glamoröst va?! Det är nog första gången jag skippar skolan för att hinna plugga, hur konstigt låter inte det? Visst, om det hade varit nått annat kul på gång men nej bara en hemskt stor svår tenat i Botanik. Har suitti hela dagen frånsatt då jag sprang till tvättstugan och små korta samtal med M. Hysteriskt!
image315


I morgon är det första sittningen för mig på Universitetet! Ska bli intressant att se vad det är för nått....? Undrar vad man ska ha på sig! Om jag hade denna skulle jag vart glad......
image316
men men jag får väl dyka in i garderoben och kolla vad man kan hitta för snyggt!!

Hittade en fin bild till sist.. ...den liknar mig och min bästis
J ! Eller hur?
image317

Min nya klänning....och bild i SOLO

Ellos beställningen kom inrullandes i dagarna och med den min nya klänning. Lite stor men annars helt perfekt.
Känner mig lite som Lilla Ida i Emil i Lönneberga, bara flätorna som fattas. Har du köpt nya nummret av SOLO kan du hitta mig i trycksvärta, bland läsarnas outfits finns jag med! Det ni!! ;)

image314
Dagens klädval
Pigklänning: Ellos
Tee: La Redoute
Helteckande: Dans shoppen
Gubbskor: Din Sko
Väska: Friis
Basker: Benetton

Översat bilden till höger är från en liten shopping runda i Malmö... om du kommer dit kolla in Söstrarna Grene, heaven i inredning med smått och gått man går inte ut tomhänt kan jag lova!

Kräftskive bestyr...

image311
Kräftfesten om 1 timme. S banckar snart på dörren och då måste jag vara klar. Men kom på nu när jag håller på med massa latinska namn att kräfta på latin heter  ju Cancer. Inte så trevligt så jag hoppas på svenska kräftor ikväll och inte latinska ;). O nej jag börjar redan dra dåliga pluggskämt, snacka om insnöad snabbt! Kvällen börjar ute så det gällar att bylta på sig. Tänkte ha mina nya stövlar från
Scorett , svart stuprör och min västklänning från Zara. Hittade även ett par super gamla örhängen som jag fått från nån nångång som hade varit utomlands tror jag som var supersngga och kändes helt rätt så dom får dingla i öronen ikväll. Kul att träffa massa nytt folk tror ca 200-300 kommer till skivan. Många att hälsa på!

Kvällens partyplatta som rullar just nu!

Insikter

En vecka har nu passerat sen jag först kom hit. Jag har tagit mig genom alla långa föreläsningar träffat massa nya männsikor, kollat in de nya shoppincentrena och insett att jag inte kommer ha så mycket tid för nått annat än att plugga. Fredag kvällen spenderade jag framför min laptop envist letande efter blomsorter och träd för att sedan lära mig de svenska namnet och de latinska, plus att jag så klart måste kunna peka ut vilken växt det är. Jag hann lära mig 6 st innan klockan slog 23:30.... så nu är det bara 194 artnamn kvar att lära mig! Wiiiii!
Inte lär det bli mycket shopping (snyft). Men om jag kommer iväg nån gång så lär det bli kul för när jag var inne nu i veckan (innan allt hade startat) hittade jag den roligare butiken efter den andra. Ex. Azzacorise en liten underbar butik som hade sötaste plånböckerna, väskorna och massa snygga smycken. Sedan H&M i massupplagor och massa danska butiker som vi mellansveriges shopoholicar inte har så bra koll på som ska bli kul att kolla närmare på, om jag nu nån gång kommer in. Morgontimmarna spenderade jag i sommarträdgården, kröp runt på gångarna där. Tittade på annuellerna, skrev och fotade. Lunch och så lite paus framför bloggen sen är det bäst att jag kör igång igen, tentan närmar sig! Men ikväll blir det kräftfest och sen "Paaben"!

Lite bilder från "Möllan"


image308
image309

Morgonens aktiviteter

image310
Zinnia,  Zinnia elegans